New Detail

Firemní karty Visa podpoří vaše podnikání

06/10/2016

Press Release Image

PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA, 6. října 2016 – Visa Inc. (NYSE: V)

Visa letos připravila v pořadí již třetí fázi programu výhod pro držitele firemních karet. Ti díky nim mohou
u vybraných obchodníků využít slev či dalších speciálních výhod. K jejich čerpání přitom není třeba žádné speciální registrace. Jednoduše stačí firemní kartu Visa používat. Uvedené nabídky jsou platné až do
31. ledna 2017. Poté se spustí další kolo výhod s novými partnery.

„Nabídkou zajímavých výhod se snažíme podpořit trend narůstající obliby používání firemních karet. Za minulý rok byly jejich prostřednictvím uskutečněny platby přesahující 16,5 miliardy korun, což je meziroční nárůst o 7,46 procent. Z meziroční bilance se dá rovněž vyčíst, že jsou často používány i k úhradě menších částek, protože průměrná hodnota transakce u obchodníka poklesla o 1,74 procenta,“ říká Marcel Gajdoš, Country Manager Visa pro Česko a Slovensko.

Součástí výhod jsou i služby osobního koordinátora na telefonu 840 707 000, který držitelům firemních karet Visa pomůže v řadě oblastí – od vyřízení rezervací v hotelech a objednání vstupenek na kulturní akce, přes investiční poradenství a konzultace v právních záležitostech, až například po zajištění chodu kanceláře.

Benefity partnerských společností

Internetový obchod Mall.cz nabízí držitelům firemních karet Visa slevu na produkty z kategorie elektra a non-elektra ve výši 3 respektive 6 %. U globálního počítačového giganta Microsoft je možnost 25% slevy na vybrané PC příslušenství a 40% slevy na telefony Lumia. Nabídka autopůjčovny Hertz se vztahuje na slevy při zapůjčení vozu a další benefity, a to ve více než 150 zemích světa. Pro firemní akce a večírky je jako stvořená slevová akce na objednávky v e-shopu globalwines.cz, kde je možné vybrat si kvalitní vína z celého světa. Výhodnější produkty i služby dále nabízí aplikace Taxify, e-shop Potřebyprokancelář.cz nebo síť fitness center Expreska.

Detailní informace o všech výhodách pro držitele firemních karet Visa a podrobné podmínky akce najdete na stránkách www.visa.cz/business