New Detail

Visa podpoří bezhotovostní festival Snowboxx ve francouzských Alpách

12/03/2018

Praha – 12. března 2018 – Společnost Visa Inc. (NYSE: V) bude oficiálním platebním partnerem zimního hudebního festivalu Snowboxx ve Francii. Společně s firmou iZettle zajistí 100% akceptaci bezhotovostních plateb kartou, chytrými telefony či nositelnou elektronikou.

Zavedení bezkontaktních plateb znamená možnost rychlého a bezpečného placení prostřednictvím karet, mobilních telefonů nebo nositelné elektroniky pro všechny návštěvníky na všech prodejních místech festivalu Snowboxx 2018. Festival proběhne od 17. do 24. března 2018 ve francouzkém Avoriazu a přivítá přes 6000 milovníků zimních sportů a taneční hudby. Ti se mohou těšit na vystoupení umělců jako Fatboy Slim, Loyle Carner nebo Chase & Status.

Naší prioritou je hledat ty nejlepší varianty placení pro všechny a na jakémkoliv místě - třeba i na vrcholu zasněžené hory. Bezkontaktní platby kartou, chytrým telefonem či nositelnou elektronikou jsou rychlé (zkracují fronty), bezpečné (ztracená karta může být na rozdíl od hotovosti nahrazena) a pohodlné,“ řekl Marcel Gajdoš, generální ředitel Visa pro Českou republiku a Slovensko.

Spolupráci s Visou jako oficiálním platebním partnerem Snowboxxu 2018 si pochvaluje i ředitel festivalu Alan Crofton: „Fanouškům chceme poskytnout ve všech ohledech bezproblémový a příjemný zážitek. Efektivní platební řešení Visy a možnost platit bezkontaktně na všech prodejních místech Snowboxxu dělá festival ještě pohodlnějším.“

Na festival se mohou těšit i 3 čeští výherci soutěže, kterou pořádala Visa ve spolupráci s řetězcem Albert. Zákazníci mohli během února registrovat účtenky z prodejen Albert na webu Visa a vyhrát právě i poukaz na luxusní pobyt pro 4 osoby v 5hvězdičkovém hotelu během festivalu. Kromě letenek a ubytování získají VIP vstupenky na festival, vstupenku na večírek s olympijskými sportovci, 3denní lyžařskou permanentku či přednabitou kartu Visa na 400 EUR.

Festival Snowboxx 2018 proběhne od 17. do 24. března ve středisku Avoriaz, nejvýše položené lyžařské oblasti francouzských Alpách s více než 650 km sjezdovek. Další informace o festivalu naleznete zde.