New Detail

Visa představuje benefity pro držitele firemních karet

04/04/2016

Press Release Image

PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA, 4. dubna 2016 – Společnost Visa Europe představila nové výhody pro držitele firemních karet Visa. Podnikatelé díky nim budou moci zefektivnit své podnikání slevami nebo výhodami u řady partnerů programu. Získají také přístup ke službám osobního asistenta na telefonu. Platbami firemní kartou Visa u společností Datart, Europ Assistance, Galard, Holmes Place, Potřebyprokancelář.cz a Taxify získají exkluzivní benefity ve formě slev či dalších služeb.

„Používání firemních karet je v České republice stále oblíbenější. Místní držitelé firemních karet Visa zaplatili u obchodníků od října 2014 do září 2015 více než 16,5 miliardy korun. To je 7,5% nárůst oproti předchozímu roku,“ říká Marcel Gajdoš, regionální manažer Visa Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Osobní koordinátor na telefonu 840 707 000 pomůže držitelům firemních karet Visa v řadě oblastí – od vyřízení rezervací v hotelech a objednání vstupenek na kulturní akce, přes investiční poradenství a konzultace v právních záležitostech, až po zajištění chodu kanceláře.

Boom firemních karet díky EET?

Používání firemních karet stále zaostává za osobními kartami. Zatímco u osobních nákupů reprezentují karty téměř 20 % z celkového objemu, u firemních nákupů je to zatím méně než 3 %. S tímto poměrem by však mohlo značně pohnout zavedení elektronické evidence tržeb.

„Dá se očekávat, že EET spustí dominový efekt. Firmy ve velkém začnou akceptovat karty, díky čemuž přijdou na chuť jejich výhodám. Logicky pak samy začnou firemní karty mnohem více aktivně používat,“ míní manažer regionálního rozvoje Visa EuropeFrantišek Jungr.

Benefity partnerských společností

Prodejce elektroniky Datart nabídne držitelům firemních karet Visa vybrané produkty se slevou. U Europ Assistance zase vyjde levněji pojištění některých asistenčních služeb. Výhodnější produkty i služby nabídne pánské krejčovství Galard, e-shop Potřebyprokancelář.cz nebo aplikace Taxify. V klubu HolmesPlace zajistí firemní karta Visa bezplatnou vstupní analýzu i nulový registrační poplatek.

K čerpání výhod není třeba se jakkoli speciálně registrovat. Jednoduše stačí firemní kartu Visa používat. Uvedené nabídky platí pro období 1. dubna až 30. června 2016. Poté se spustí další kolo výhod s novými partnery.

Podrobné informace o všech výhodách pro držitele firemních karet Visa najdete na stránkách www.visa.cz/business