New Detail

Visa rozšiřuje svůj partnerský program pro přepravce Visa Ready for Transit

05/11/2019

Press Release Image
  • Program přináší výhody dodavatelům technologií ze střední a východní Evropy
  • 15 technologických společností ze střední a východní Evropy je partnery programu Visa Ready For Transit
  • 2 ze 7 bezkontaktních řešení pro hromadnou dopravu, která již byla certifikována v rámci programu Visa Ready for Transit, vznikla v Polsku

San Francisco, Praha – 5. listopadu 2019— Společnost Visa dnes oznámila, že do svého programu pro přepravce Visa Ready for Transit zapojila již stovku partnerů. Program poskytuje přepravním společnostem přístup k široké síti technologických řešení a dalším odborným znalostem, která jim pomůžou s každodenním provozem.

Přepravní společnosti po celém světě si všímají výhod spojených s bezkontaktním placením v autobusech a u turniketů. Použití bezkontaktní karty nebo virtuální peněženky šetří cestujícím čas, protože nemusejí řešit nákup jízdenek předem ani stát ve frontě, aby si dobili dopravní kartu. Pouze za loňský rok pomohla společnost Visa odstartovat šedesát nových přepravních projektů. A také stávající projekty zaznamenávají meziroční nárůst bezkontaktních plateb o 40 procent.

Bezkontaktní platby vítají cestující po celém světě pro rychlost, bezpečnost a praktičnost, a to neuniklo pozornosti přepravců. S téměř sto osmdesáti rozjetými projekty se společnost Visa zavázala vylepšit zkušenosti cestujících a dopřát jim pohodlnější cestování,říká Nick Mackie, globální vedoucí městské mobility, Visa. „Pokračující růst Visa Ready for Transit je pro nás podnětem k tomu, abychom přepravním společnostem umožnili rychlý přechod na bezkontaktní řešení a partnerům pomohli co nejvíce zhodnotit jejich investice.

Výběrem dodavatele technologií nebo konzultanta z partnerského programu, mohou přepravní společnosti zjednodušit proces vyhledávání vhodných partnerů, zrychlit testování a implementaci a celkově uspíšit proces uvedení na trh. Přepravní společnosti mohou dál pokračovat na svých projektech s jistotou, že certifikovaná řešení Visa, pro která se rozhodli, splňují ty nejvyšší bezpečnostní standardy společnosti.

Kromě dodavatelů technologií, zahrnuje partnerský program i přední poradenské firmy, které přepravním společnostem pomáhají s navrhováním a realizací řešení tím, že jim poskytují technické dokumentace a odborné znalosti.

Zákazníci po celém světě stále častěji upřednostňují bezkontaktní platby, což dokazuje fakt, že 50 procent fyzických plateb kartou Visa mimo USA bylo provedeno bezkontaktně. V USA bylo vydáno více než sto milionů bezkontaktních karet a dalších tři sta milionů je očekáváno v roce 2020.

Účast v tomto partnerském programu nám ve Vix umožnila přijít s intuitivním a bezchybným systémem dle požadavků cestujících. Přepravní společnosti tak rovněž získaly prostor k inovacím jízdného a kontrolu svých služeb. Díky tomu, že jsme součástí programu, jsme rychle zavedli bezkontaktní EMV platby ve všech našich světových pobočkách, což kromě řady výhod také snížilo provozní náklady. V neposlední řadě nám systém poskytuje cenná provozní data, která jsou pro digitalizaci služeb nepostradatelná,řekl Adrian Kelly, produktový ředitel, Vix Technology.

Pokud jste společností provozující hromadnou veřejnou dopravu a rádi byste se dozvěděli více o partnerech v programu Visa Ready for Transit, navštivte prosím tuto stránku.

Pokud jste hardwarovou či softwarovou společností, nebo pokud jste konzultantem pro dopravu a rádi byste se stali partnerem Visa Ready for Transit, nebo jím již jste a rádi byste si nechali certifikovat vaše řešení společností Visa, dozvíte se více zde