Innovation

TOP 4 Visa benefity, které vám zpříjemní letní dovolené

Objevte výhody Visa Benefit programu, díky kterému mohou držitelé prémiových nebo firemních karet Visa získat benefity, které zpříjemní letní cestování.

Visa Benefit - travel and holiday

1. Ubytování v Česku a na Slovensku: Amazing Places

Projeli Česko a Slovensko křížem krážem, aby pro vás vyzkoušeli a vybrali nejkouzelnější místa a ubytování pro dokonalou dovolenou. Amazing Places je cestovatelský portál, který mapuje nejoblíbenější místa od romantických chalup, útulných roubenek, mlýnů a statků až po výjimečné apartmány a hotely. V rámci Visa Benefit programu jsme pro vás připravili speciální dárek na každém z devatenácti vybraných míst. Je libo lahev vína na pokoji, vstup do wellness nebo kávu a zákusek? Vyberte si.

2. Ubytování po celém světě: Visa Luxury Hotels Collection

Visa Luxury Hotels Collection vám přináší možnost využít prémiovou kolekci výhod rozsáhlého portfolia nejlepších hotelů na světě včetně značek jako Peninsula nebo Park Hyatt. K benefitům, které v rámci programu získáte, patří například automaticky pokoj vyšší kategorie, bezplatná snídaně každý den, status VIP hosta či kredit na jídlo a nápoje.

3. Pomocník při plánování a na dovolené: Visa Asistence

Jak při plánování nebo přímo na dovolené se může naskytnout něco, s čím vám můžeme pomoci. Ať už jde o půjčení auta, rezervace místa ve vyhlášené restauraci na večeři nebo zajištění kvalitní lékařské péče, tým koordinátorů Visa Asistence je připraven být vám vždy po ruce. Jak to funguje v praxi? Vy se na nás telefonicky obrátíte s přáním a my vám zprostředkujeme jeho zajištění.

4. Slevy na vše ostatní

Na dovolenou potřebujete sbalit mnoho věcí a na hodně z nich můžete ušetřit. Mohou to být nafukovací lehátka a další věci (krom elektroniky), které pořídíte se 6% slevou na Mall.cz, opalovací krém o ostatní drogerii s 5% slevou na Pilulka.cz, ale i knihu, s kterou budete trávit chvíle pod slunečníkem na pláží od Grada s 20% slevou.

Krom těchto výhod cestovatelé rozhodně využijí i slevu až 40 % na pronájem luxusních vozidel od Hertz, a pokud máte rádi pohodové cestování vlakem, s Českými drahami máte 10 % slevu na In Karty. Lákavých nabídek pravidelně naleznete ještě mnohem víc v sekci Benefit program.

Objevte ještě více novinek a zajímavostí na blogu Visa
 

 

 

Tag: Digital commerce